Театърът на огъня и сенките Файъртер“ /“Fireter/ ще поднесе една от

...
Театърът на огъня и сенките Файъртер“ /“Fireter/ ще поднесе една от
Коментари Харесай

За Димитровден в Сливен: Театър на огъня и сенките ще дефилира с шествие на кокили и ще представи спектакъла „Цветето“

Театърът на огъня и сенките „ Файъртер “ / “Fireter ”/ ще сервира една от атрактивните изненади в програмата на Общината за Димитровден, празника на Сливен.

Популярната столична групировка ще гостува на 25 октомври с зрелище, което съчетава музика, танц с кокили, огнени и светлинни принадлежности. Шоуто ще е навън, на самата пешеходна зона и гратис за публиката.

То ще стартира в 17,30 часа, вторник, с шествие на кокили от началото на ларгото в региона на „ Розова градина “ до постройката на Общината. Там театралите ще опишат своята магична история „ Цветето “. От Общината канят и деца, и възрастни да се насладят на огнената приказност и приказния театър.

Формацията се е зародила при започване на 2009 година. Създават я група запалянковци, занимаващи се от години с жонглиране и разнообразни типове акробатика. Името й отразява същността на самодейността – обединение на огън и спектакъл. „ Файъртер “ е взел участие в многочислени интернационалните фестивали в Гърция, Германия, Русия, Белгия Португалия, Италия, Англия, Ирландия, Литва, Турция и др.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР